Sezóna třiatřicátá

04.10.2023 21:48

Téměř jako ve škole jsme zahájili novou sezónu první záříjový den úvodní zkouškou. A naplno jsme se vrhli do přípravy pro několik následujících projektů.

Tím prvním je "Slavnostní mše pouťová" v neděli 15.10.2023 od 11 hodin v kostel Nanebevzetí Panny Marie, kde náš sbor zajistí hudední část mše. Zazní "Missa minima"  Petra Semeráka a další skladby světových autorů.

Velice se těšíme na "Svatocecilský koncert" 17.11.2023, na kterém si nejen sborově zazpíváme, ale také přivítáme mladé hudebníky ZUŠ Chlumnec nad Cidlinou. A naším milým hostem bude Ondřej Ruml se svojí "One manshow nahubu". A navíc si společně zazpíváme Cohenovo Haleluia.

A protože advent tu bude co nevidět, pracujeme na novém programu, který by měl být tak trochu divadelně sborový. Nové úpravy koled, něco těch známějších a krásný dialog poutníka a dítěte. Poslechnout a užít si atmosféru adventu můžete v Chodovicích (9.12.), v Boháňce (10.12), v Nechanicích (15.12), ve Dvoře Králové (17.12.) a jako novoroční koncert v Lovčicích (6.1.2024).

Ale ještě na úvod adventu připravujeme v Nechanicích na 3.12. Rybovu "Českou mši vánoční". Hradeckýá komorní orchestr doprovodí nejen skvělé sólisty, ale také sbor Smetana Hradec Králové, sbor náš a mnoho dalších zpěváků, kteří mají prostě chuť a radost z této hudby. Chcete-li se přidat i vy, informace najdete na našem facebooku.

Tedy - vzhůru do společného zpívání.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode